Η εποχή μας συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται. Νέες τεχνολογίες αναδύονται, προσδίδοντας απεριόριστες δυνατότητες στους χρήστες και γρηγορότερες ταχύτητες στην καθημερινότητά μας. Εφαρμογές που στο παρελθόν φάνταζαν αδύνατες, όπως η Απεικόνιση της Πραγματικότητας (Reality Modeling), η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligent), η Επαυξημένη Πραγματικότητα (Augmented Reality), η Ρομποτική, οι Οικιακοί Ψηφιακοί  Βοηθοί (Siri, Alexa, Google Assistant κ.α.), τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ, Drones), η Εικονική Πραγματικότητα (Virtual Reality) και άλλες προηγμένες τεχνολογίες είναι ήδη εδώ και υπόσχονται να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή μας.

     Η NOISYS αφουγκράζεται την εξέλιξη αυτή και έχει ως στόχο να εκμεταλλευτεί τις τεχνολογίες αυτές, στην ανάπτυξη και υποστήριξη της Παγκόσμιας Υποδομής και των ειδικών στον τομέα της Εφαρμοσμένης Μηχανικής. Το όνομά μας (Network Oriented Information SYStems) αποτελεί εγγύηση για την υιοθέτηση εφαρμογών, οι οποίες βασίζονται σε συστήματα υπολογιστικού νέφους (cloud) και στη διασύνδεση των ανθρώπων που ασχολούνται με τις κατασκευής, μέσω του διαδικτύου.

     Με σκοπό να το επιτύχει αυτό η εταιρεία μας έχει συνάψει συνεργασία στρατηγικής σημασίας με τη Tech Go Round, αποκλειστικό Golden Partner για Ελλάδα και Κύπρο του διεθνούς και καταξιωμένου οίκου ανάπτυξης τεχνικού λογισμικού Bentley Systems International. Με εμπειρία στην χρήση και υποστήριξη των εφαρμογών του συγκεκριμένου οίκου από το 1996, είμαστε σε θέση να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού, σε φορείς και εταιρείες του κλάδου της μηχανικής, για την υιοθέτηση σύγχρονων πρακτικών στη μελέτη και διαχείριση των κατασκευών και των υποδομών.

     Όραμα της επιχείρησής μας είναι το όνομα NOISYS να αποτελέσει ορόσημο και βασικό σημείο αναφοράς, στην αναζήτηση λύσεων αναφορικά με τη χρήση τεχνικού λογισμικού για τον κλάδο της Εφαρμοσμένης Μηχανικής και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών ψηφιοποίησης και εικονικής διαχείρισης των κατασκευαστικών έργων.

     Είναι ευρέως αποδεκτό ότι η ψηφιακή εποχή δημιουργεί νέες τάσεις και επιτάσσει τη χρήση νέων διαδικασιών και πρακτικών υλοποίησης των κατασκευαστικών έργων. Οι εταιρείες και οι άνθρωποι του συγκεκριμένου κλάδου θα πρέπει να υιοθετήσουν τις πρακτικές αυτές, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των έργων υποδομής. Η NOISYS βρίσκεται στη διάθεση των εταιρειών και των μηχανικών αυτών, με σκοπό να υπηρετήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.