Οι τρέχουσες συνθήκες της κοινωνικής αποστασιοποίησης και των περιοριστικών μέτρων λόγω του COVID19 αναδεικνύουν την αναγκαιότητα της απομακρυσμένης εργασίας, με χρήση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή και αποσκοπώντας στην υποστήριξη της κοινότητας των μηχανικών, η Bentley ανακοίνωσε πρόσφατα τη δωρεάν διάθεση της πλατφόρμας ProjectWise 365 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Όλοι οι χρήστες που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το ProjectWise και επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια cloud-based εφαρμογή μοντελοποίησης κατασκευαστικών πληροφοριών (BIM) , είτε πρόκειται για ελεύθερους επαγγελματίες, είτε για μικρομεσαίες τεχνικές εταιρείες του κλάδου, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την περίοδο αυτή και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου την πλατφόρμα, χωρίς καμία επιβάρυνση. Οι υφιστάμενοι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν χωρίς κόστος τις δυνατότητες του ProjectWise 365.

Νέος χρήστης;
Υφιστάμενος χρήστης;

Γραφτείτε στη λίστα των newsletter της εταιρείας μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις στην ανάπτυξη της Παγκόσμιας Υποδομής.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *