Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στο ευρύ κοινό ότι η εταιρεία μας απέκτησε επίσημα την εξουσιοδότηση, για την αντιπροσώπευση του γεωτεχνικού λογισμικού PLAXIS σε Ελλάδα και Κύπρο. Το PLAXIS αποτελεί μια σχετικά πρόσφατη εξαγορά της Bentley Systems και βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, όσον αφορά στις γεωτεχνικές μελέτες διεθνώς.

Πρόκειται για ένα λογισμικό μελέτης των φορτίων που αναπτύσσονται στο υπέδαφος, από κατασκευές και υποδομές που υλοποιούνται επάνω και κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Τα εργαλεία και οι δυνατότητες που προσφέρει το PLAXIS μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλούς τομείς των σύγχρονων τεχνικών υποδομών, όπως στις μεταφορές, στις εξορύξεις, στην κατασκευή κτηρίων, στην παραγωγή ενέργειας, κ.α.

Γενικότερα, το PLAXIS μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη γεωτεχνικής μελέτης για την κατασκευή υποδομών κάθε μεγέθους, αναλύοντας τη συμπεριφορά του υπεδάφους και των πετρωμάτων σύμφωνα με τις δυνάμεις που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της  κατασκευής, αλλά και από τις μεταβολές που μπορεί να προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής ενός έργου.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *