Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, λόγω των περιοριστικών μέτρων που προέκυψαν από την πανδημία του COVID-19, η Bentley στέκεται δίπλα στους μηχανικούς και το εξειδικευμένο προσωπικό του κατασκευαστικού τομέα, προσφέροντας σύγχρονα εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης και ενισχύοντας την ψηφιακή μετάβαση. Μέσω του προγράμματος “Bentley Has Your Back”, οι χρήστες που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το ProjectWise 365, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα δωρεάν, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Για τη δωρεάν πρόσβασή σας στην εφαρμογή, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής και στείλτε μας ψηφιακά το υπογεγραμμένο αντίγραφο στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tech-go-round.com.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε σήμερα το επόμενο βήμα σας προς την ψηφιακή μετάβαση, εντάσσοντας την επιχείρησή σας στη νέα εποχή μοντελοποίησης των κατασκευαστικών πληροφοριών (BIM).

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα αναλάβει να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες του ProjectWise 365 και να σαςκαθοδηγήσει στη διαδικασία της δωρεάν πρόσβασης στην εφαρμογή.

Πόσο ενημερωμένος μηχανικός είστε;

Γραφτείτε στο ιστολόγιό μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, αναφορικά με τις νέες πρακτικές σχεδιασμού και ανάπτυξης των κατασκευών και της Παγκόσμιας Υποδομής.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *